Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Iowa

Iowában eladó ingatlan

Amerikában Iowa északra van határolva Minnesota államtól, nyugatra Nebraska és Dél-Dakota, délre Missouri és kelet felé Wisconsin és Illinois.

Ha valaki keres Iowa-nál értékesítendő ingatlanokat, akkor valószínűleg búzamező, hiszen Hawkeye államának a nemzet leggazdagabb földje van, ami egy mezőgazdasági erőmű. Iowa több mint 30 millió hektáros termőterülettel és több mint 92 000 gazdasággal vezeti a nemzetet a kukorica, a szója, a sertés és a tojás előállításában. Még inkább lenyűgöző az a tény, hogy egy Iowa-farmer világszerte átlagosan 154 embert szállít, az állam pedig az ország élelmiszerének 7% -át biztosítja.

Nem tudja, hogy Iowa mezőgazdaság szorosan kapcsolódik a zöld energiájú gazdasághoz, mivel az állam az első számú a megújuló üzemanyagok, az etanol és a biodízel gyártásában, és az első számú a szélenergia-felhasználásban. a mezőgazdaság számára 28%. A rekordok ellenére a high-end termékek közé tartoznak a gépek, mint például a traktorok, a gyártott fémek, beleértve a repülőgépeket, a motoralkatrészeket és a feldolgozott élelmiszereket.

Iowa tartózkodik a Microsoft, a Google és az IBM adatközpontjaiban, és több mint 76 000 embert foglalkoztat a technológiában, és Iowa gazdasága változatosabb, mint gondolnánk.

Amerika "Heartland" -ában található Iowa a nemzet legnagyobb folyói közé tartozik: a Mississippi-től keletre és Missouri-ig nyugatra. Hat középvonallal határos: Minnesota, Wisconsin, Illinois, Missouri, Nebraska és Dél-Dakota. Méretük szerint Iowa területi területei szerint a 26. helyet foglalja el az országban, a népesség 30-at, a több mint 3 millió embert. Az oktatási fronton Iowa több mint 90% -a végzett középiskolában, elhelyezve

Az Iowában eladásra kerülő ingatlanok ára ingadozik attól függően, hogy hol szeretne élni. Iowa City a legdrágább városok közé tartozik. A gazdagabb külvárosi szomszédság, a Swisher, az államban a legmagasabb átlagértékkel rendelkezik. Iowa, mint bármely más ingatlanpiac, kiszámíthatatlan, és havonta, hetente vagy akár naponta könnyen úszik.

Az államot az Iowában eladásra szánt ingatlanok megfizethető áron való szűkössége sújtotta. Miközben úgy vélik, hogy az év folyamán a kínálat növekedésével az ingatlan átlagos ára elkezdődik lazítani, a teljes kínálat összességében még mindig nem lesz elegendő. A ház növekedési üteme 2017-ben 6% volt. Ez a szám azonban csökken, ha a szakértői előrejelzések valóra válnak. Úgy tűnik, hogy 2018-ban az Iowában eladó ingatlanok ára 4% -kal nő. Az Iowa ingatlanpiaci kamatlábak növekedése nem új előrejelzés. Úgy tűnik, hogy ez a becslés minden évben helyet talál szakértőkkel. Úgy tűnik azonban, hogy 2018-ra valósággá válhat.

Bár nincs garancia arra, hogy a lakossági kereslet kielégíti a következő év keresletét, úgy tűnik, hogy az árak stabilizálódhatnak. Jó dolgokat jelent a piacon a legújabb vásárlók csoportjai számára.

Bár nem hasonlítható össze más nagyvárosokkal, mint például a Seattle, a Des Moines gazdasága viszonylag erős, és olyan város, ahol sok vásárló keres Iowa-ban eladó ingatlanokat. Mivel a Des Moines jó hely egy vállalkozás megkezdéséhez, az emberek beáramlását látta, és az USA más részein nem található lakhatási kényelem. Általánosságban elmondható, hogy a Des Moines-i ingatlanpiac Iowában, de nem az ország más részein is jól működik.

Cedar Rapids egy nagyobb közepes méretű város, amely Iowa államban található. A 131127 fő és 28 alkotórész lakosságával Cedar Rapids az Iowa második legnagyobb közössége, és jó hely az Iowa-ban eladó ingatlanok keresésére.

A ház árai a Cedar Rapidsban jóval az országos átlag alatt vannak. A Cedar Rapids lakások értékelésének mértéke az elmúlt tíz évben átlag feletti volt.

Nagyon fontos szem előtt tartani, hogy ezek a városok átlagos felértékelődése. A Cedar Rapids egyéni városrészei különböznek befektetési lehetőségeiktől, néha sokat.

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 9552

Eladás Ház, Iowa, Adair County, Des Moines, Des Moines

42,381,753.50HUF
Eladás
Ház

114 m²
....
UNAVAILABLE
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB